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EGREGIOUS TARGETING INTERPRETATION 

 The language below gives an interpretation that is intended to assist the Instant 
Replay Officials by providing guidance that will enhance the consistency as to what is 
and is not considered egregious under Rule 12-3-5. 
 
 

If no targeting foul is called on the field but the Instant Replay Official can 
either confirm or have strong video evidence that the action is (1) clear and 
obvious and (2) would be confirmed upon review, then he should stop play for 
review. 

  
 

The Instant Replay Official should not stop play if video evidence would only result in a 
ruling of STANDS. 
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